Software licenties kopen bij Windowscode.nl!

Disclaimer

Welkom bij Windowscode.nl. Deze website wordt beheerd door Cold Secrets B.V., gevestigd te Botter 35-04, 8243KE Lelystad, Nederland. Ons btw-nummer is NL860796693B01 en ons KvK-nummer is 76817466. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@windowscode.nl of telefonisch op 085 130 1265 .

Algemene Voorwaarden

  1. Informatie en Beschikbaarheid: Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, bieden we geen garantie dat de informatie op deze website altijd volledig, accuraat of up-to-date is. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

  2. Gebruik van de Website: Het gebruik van deze website is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website.

  3. Externe Links: Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet door ons worden beheerd. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites.

  4. Intellectueel Eigendom: Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is eigendom van Cold Secrets B.V. of licentiegevers en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Gebruik van deze inhoud zonder schriftelijke toestemming is verboden.

  5. Privacy: Wij hechten waarde aan uw privacy. Onze privacyverklaring, beschikbaar op deze website, beschrijft hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

  6. Toepasselijk Recht: Op deze disclaimer en het gebruik van deze website is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Contactgegevens

Cold Secrets B.V. Botter 35-04 8243KE Lelystad Nederland BTW-nummer: NL860796693B01 KvK-nummer: 76817466 E-mail: info@windowscode.nl Telefoon: 085 130 1265

Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met deze disclaimer en de voorwaarden zoals hierin beschreven. Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op.

Winkelwagen sluiten